Integritetspolicy och information om cookies

Ebervall & Samuelson använder kakor. Alla som besöker en webbplats som använder kakor måste enligt lag få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur man kan välja bort dem.

En kaka är en textfil som används av webbläsaren för att ge användaren tillgång till olika funktioner på webbplatsen. Ebervall & Samuelson använder olika sorters kakor.

Den ena sorten kallas sessionskaka och den sparas tillfälligt under ditt besök på webbplatsen. Kakan försvinner när du stänger webbläsaren. Den andra sortens kaka lagras i din dator en längre tid och återanvänds vid ditt nästa besök på webbplatsen. Du kan ta bort dessa kakor från din webbläsare.

Om du inte accepterar användandet av kakor kan du stänga av det via din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator.

Följande typer av kakor används:

Namn: GPS
Beskrivning: Registrerar ett unikt ID på mobila enheter för att aktivera spårning gällande geografisk GPS plats.
Varaktighet: Session
Källa: youtube.com

Namn: VISITOR_INFO1_LIVE
Beskrivning: Estimerar besökarens bandbredd på sidor med integrerade YouTube-videos.
Varaktighet: 6 månader
Källa: youtube.com

Namn: YSC
Beskrivning:Registrerar ett unikt ID för att behålla statistik över vilka videos från YouTube som besökaren sett.
Varaktighet: Session
Källa: youtube.com

Integritetspolicy

Vi samlar inte in data om individuella besökares personuppgifter. IP-nummer lagras inte. Vi använder inte den insamlade datan i något kommersiellt syfte och vi sprider inte heller vidare den till andra parter.

Vi kan inte spåra en individuell besökare genom besöket. Om du trots detta inte vill att vi ska samla in data från din webbläsare, kan du välja bort detta i din webbläsares inställningar.

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring, t.ex. för att skicka en beställning.

Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

Informationsskydd

Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information som krävs enligt bokföringslagen.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.