Kalendarium

BOKMÄSSAN 2022

Kära kära läsare! Äntligen fick vi ses igen i vimlet bland tusen andra bokälskare! Det blev en spännande Bokmässa med vår nya bok IB – SOM I INHÄMTNING BIRGER! Det blev intervjuer på Piratförlagets scen tillsammans med Jan Guillou, som ju själv figurerar i romanen, en ovanlig roll för honom kanske. Det blev också flera seminarier där vi fick träffa er, våra läsare!

IB – SOM I INHÄMTNING BIRGER (den perfekta julklappen till farfar, mamma eller den historieintresserade vännen)

… kom UT DEN 21 SEPTEMBER! Ett spännande drama ur den svenska verkligheten. Maktmissbruk? Jajamensan. Rättsövergrepp på enskilda medborgare? Definitivt. En skandal som kom att prägla tillvaron för många? Japp. Håll ögonen öppna. Vår sjunde roman finns som en snygg inbunden julklapp i närmaste bokhandel! Missa inte heller Tomas Bolmes härliga och initierade inläsning!

ERS MAJESTÄTS OLYCKLIGE KURT

Nu kan ni hitta vår allra första roman, som handlar om Haijbyaffären, i bokhandeln, i ny och lätt reviderad upplaga. Den kom för första gången år 2008 och var baserad på flera års research, inklusive forskningsresor till Berlin m.m. Julen 2021 gjorde SVT en serie löst baserad på Haijbyaffären. Den som vill veta vad som verkligen hände rekommenderas varmt att införskaffa nyutgåvan av Ers Majestäts olycklige Kurt, som kom i en lättsam och underhållande version direkt i pocket i december 2021.

BOKPRAT

Äntligen får vi träffa våra kära läsare igen! Vi är oerhört glada över att Sverige öppnar igen och folk vågar träffas igen. Det har varit så tråkigt utan er. Vi välkomnar alla inbjudningar från bibliotek, bokhandlare, kommuner och föreningar. Några av er har redan hittat till oss och det tycker vi är jätteroligt. Än finns det lediga datum kvar i kalendern, så bara skicka iväg ett mail. Se under ”kontakter”!

STORMFÅGEL

1 september 2020 kom vår sjätte roman: STORMFÅGEL! Finns hos din bokhandlare och går även att beställa på internet förstås. Missa inte Lisa Werlinders fantastiska inläsning av boken!
Går att ladda ner på Storytel.